Avoin työpaikka

IV-asentaja, 2 paikkaa

Haku päättyy sopivan hakijan löydyttyä

Työnkuvaus

Haetaan kahta ammattitaitoista ja itsenäiseen asennustyöhön kykenevää ilmanvaihtoasentajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Ensisijaisesti etsimme huolellista, vastuuntuntoista, ammattitaitoista, aktiivisen työotteen omaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä. Oma auto ja ajokortti eduksi, sillä työmaat sijaitsevat ympäri Turun talousaluetta. Teemme monipuolisia töitä niin uudisrakentamisen kuin saneerauskohteiden parissa. Olethan yhteydessä niin keskustellaan lisää avoimista työpaikoista ja työpaikkaan liittyvistä asioista.

TRP Group Oy kuuluu Varsinais-Suomen suurimpiin LVIS-alan yrityksiin. Rakennamme uutta sekä huollamme, ylläpidämme ja kehitämme vanhaa. Olemme Turun talousalueella toimiva yritys, joka työllistää noin 90 LVIS-alan ammattilaista. Tarjoamme paikan nuorekkaassa, jatkuvasti kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä. Työntekijöidemme käytettävissä on monipuoliset henkilöstöedut tukemassa hyvinvointia ja arjen joustavuutta. Etuihimme kuuluvat muun muassa kattava työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaetu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Lähetä hakemuksesi: Mikko Lund, mikko.lund@trpgroup.fi, p. 0440720652

Työsuhdetyyppi

Toistaiseksi voimassaoleva

Työnlaatu

Kokopäiväinen

Sijainti

Turun seutu

Hakuaika

1.2.2024 - sopivan hakijan löydyttyä

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Mikko Lund
044 072 0652 | mikko.lund@trpgroup.fi

Jaa sivu

Ota yhteyttä

Pyydä tarjousta tai kysy lisää alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tie­to­suo­ja­se­los­teem­me..