TRP Group liittyy osaksi Habeo Groupia

Blogi

TRP Group Oy on allekirjoittanut 13.12.2023 sopimuksen, jolla Habeo Group Oy ostaa TRP Groupin. TRP jatkaa toimintaansa omalla brändillään, mutta saa muiden Habeo Groupin konserniyritysten tavoin konsernin tuen, osaamisen ja resurssit hyödynnettäväkseen. Kaupan toteutus on ehdollinen kilpailuviranomaisen hyväksynnälle.

”Habeon kyky muodostaa merkittävä kokonaisuus kiinteistötekniikan toimialalla oli kiinnostava mahdollisuus TRP:n kasvutarinassa, ja yrittäjähenkinen porukka on hyvä koti meille. Odotamme innolla yhteistyötä Habeon kanssa ja uskomme, että tämä avaa uusia mahdollisuuksia molemmille.”, kertoo TRP Groupin toimitusjohtaja Harri Rantanen.

Yrityskauppojen toteutumisen myötä Habeo Group –konserni tulee muodostumaan kahdeksasta alueellisesti vahvasta toimijasta. Habeo Group tulee työllistämään jatkossa yhteensä yli 700 kiinteistötekniikan ammattilaista ja sen arvioitu liikevaihto tulee olemaan yli 150 miljoonaa euroa.

”TRP muodostaa uuden merkittävän kokonaisuuden Habeo Groupiin ja laajentaa läsnäoloamme erityisesti Turun talousalueella. Olemme innoissamme mahdollisuudesta jatkaa yhtiön kehittämistä yhdessä yrityksen avainhenkilöiden kanssa. Yrityksen nykyiset omistajat jatkavat myös Habeon omistajina. TRP sopii erinomaisesti strategiaamme, jonka mukaisesti koostumme vahvoista, alueellisesti toimivista yrittäjähenkisistä yrityksistä.”, iloitsee Habeo Groupin toimitusjohtaja Kari Kohvakka.

// Habeo Group on alueellisesti vahvojen kiinteistötekniikan toimijoiden yhteenliittymä, joka mahdollistaa laadukkaiden palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti. 

Lisätietoja:

Harri Rantanen, toimitusjohtaja, TRP Group Oy
 +358 44 072 0605, harri.rantanen@trpgroup.fi

Kari Kohvakka, toimitusjohtaja, Habeo Group Oy
+358 40 823 2563, kari.kohvakka@habeogroup.fi

Jaa sivu

Ota yhteyttä

Pyydä tarjousta tai kysy lisää alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tie­to­suo­ja­se­los­teem­me..